Meny
Sök
Här är du:  

Lediga jobb i kommunen

 • 2019-02-18
  Tim- och sommarvikarie till Boendestöd
  Aktivt delta i de varierande arbetsuppgifterna som innefattar allt från pedagogiskt stöd i den dagliga livsföringen, samverkan med övriga instanser kring individen, dokumentation och utvärdering.
  Läs mer
 • 2019-02-15
  Kretsloppsarbetare
  Transport och insamling av hushållsavfall och därmed jämförligt avfall. Du arbetar dessutom på ÅVC efter uppgjort schema.
  Läs mer
 • 2019-02-13
  Undersköterka
  Att bistå boende på Solhöjden med den omsorg och vård de behöver i enlighet med gällande lagstiftning och verksamhetens mål.
  Läs mer
 • 2019-02-11
  Sjuksköterska till Hemsjukvården
  Hemsjukvården, Socialförvaltningen söker Sjuksköterska
  Som sjuksköterska arbetar du med personer som är inskrivna i hemsjukvården och som bor i ordinärt boende på någon av våra 10 öar eller på något av våra särskilda boenden.
  I arbetsuppgifterna ingår rådgivning och handledning av personal, anhörigkontakter samt ett generellt ansvar att tillsammans med berörda utveckla vård och omsorg för personer inom hemsjukvården. Arbetet är väldigt omväxlande då vi förutom vanlig hemsjukvård även ansvarar för all palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet inom hemsjukvårdens ramar. Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt. Viss kvälls- och helgtjänstgöring ingår. I tjänsten ingår även ett IVPA- (i väntan på ambulans) och Samverkande Sjukvårds uppdrag där vi samarbetar med ambulanssjukvården, 1177 och Vårdcentralerna.

  Läs mer
 • 2019-02-05
  Tim- och sommarvikarier för arbete på Bergmans gruppboenden
  Vi söker tim- och sommarvikarier för arbete på Bergmans gruppboenden

  Du som är intresserad av att arbeta med äldre personer inom demensomsorgen, är välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer om våra verksamheter.

  Läs mer
 • 2019-02-05
  Undersköterska
  Att bistå boende på Solhöjden med den omsorg och vård de behöver i enlighet med gällande lagstiftning och verksamhetens mål.
  Läs mer
 • 2019-02-05
  Grundskollärare Bergagårdsskolan åk 3
  Vi söker nu en behörig lärare för undervisning på lågstadiet åk 3. Då vi har bred behörighet på skolan kan vi vara flexibla med din behörighet.
  Dina arbetsuppgifter kommer att vara sedvanliga läraruppgifter så som att planera genomföra och följa upp undervisningen såväl enskilt som tillsammans med andra.
  På Bergagårdsskolan tror vi att elevernas självkänsla och självförtroende växer när de får chans att utvecklas och se resultaten av sina insatser, därför är formativ bedömning viktig. Utgångspunkten är att alla kan och vill lära så mycket som möjligt. Skolans organisation är flexibel för att möta de olika behov som uppstår under läsåret.

  Som lärare arbetar du i team med en årskurs, i ett nära samarbete med ditt arbetslag. Du kommer att ha klassansvar tillsammans med ytterligare en lärare och fungera som mentor för eleverna i klassen. Vi har ett nära samarbete inom arbetslaget för att utveckla det dagliga arbetet med eleverna.

  Läs mer
 • 2019-02-04
  Samordnare inom VA
  *Som samordnare för avloppsenheten har du ett självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar. Du ansvarar bl a för att planera, organisera och leda den dagliga driften när det gäller pumpstationer och avloppsledningar.
  *Administrativa uppgifter ingår, bl a fakturahantering. Arbetsuppgifterna inbegriper även schemalagd beredskapstjänstgöring.
  B-körkort är ett krav.
  C-körkort är meriterande.

  Läs mer
 • 2019-02-01
  Timvikarier inom Funktionshinder!
  Nystartad bemanningsenhet inom Funktionshinder söker timvikarier!
  Vill du jobba med att hjälpa människor och ge stöd i vardagen ska du jobba hos oss. Vi behöver dig som vill jobba med personer med funktionsvariationer inom Funktionshinderverksamheten.
  Som timvikarie hos oss kan vi erbjuda dig ett varierande, aktivt och stimulerande arbete inom våra enheter:

  • Avlösarservice/Ledsagarservice
  Som avlösare arbetar du med barn och ungdomar med funktionsvariationer i deras hem för att föräldrar ska ha möjlighet till avlösning i omvårdnadsansvaret. Insatsen kan ges till både barn och vuxna med funktionsvariationer.
  Som ledsagare är du ett personligt stöd för att den enskilde ska kunna ta sig till och från fritidsaktiviteter, ta promenader eller ta sig ut i andra sociala sammanhang. Insatsen kan ges till barn från 12 år och vuxna med funktionsvariationer.
  Varje uppdrag planeras individuellt utifrån den enskildes behov, förutsättningar och funktionsvariation och därmed kan tidsomfattningen variera. Insatsen sker mestadels kvällar och helger men dagtid kan förekomma.
  • Gruppbostäder och personlig assistans
  Arbete i brukares lägenhet/hem med stöttning och motivation i det vardagliga livet enligt LSS. Att självständigt upprätthålla överenskommen struktur och arbetssätt mot brukare.
  Verksamheterna är bemannade dygnet runt, arbetstiderna fördelas dag/ kväll/ natt/ helg.
  • Daglig verksamhet
  Inom daglig verksamhet erbjuder vi funktionshindrade meningsfull sysselsättning som bidrar till den personliga utvecklingen samt främjar delaktighet i samhället.
  Verksamheten bedrivs med olika inriktningar då som både individuell och som gruppverksamhet. Hänsyn tas utifrån brukarens förutsättningar. Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag fredag.

  Läs mer
 • 2019-01-24
  Vill du ha ett meningsfullt och roligt sommarjobb i Göteborgs skärgård?
  Vill du jobba med att hjälpa människor och ge stöd i vardagen ska du jobba hos oss. Vi behöver dig som vill jobba med personer med funktionsvariationer inom gruppboende och personlig assistans.

  Som semestervikarie hos oss kan vi erbjuda dig ett varierande, aktivt och stimulerande arbete. Dina arbetsuppgifter består i att erbjuda stöd till våra brukare vid olika aktiviteter, kommunikation och vid alla vanligt förekommande sysslor i vardagen såsom matlagning, städning och personlig hygien. Arbetstider styrs av verksamhetens behov och är förlagda till dagtid, kvällar och helger. Inom vissa verksamheter kan även nattarbete och sovande jour förekomma.

  Ditt arbete präglas av ansvar, möten och samspel med andra människor och det är behoven hos de personer vi stödjer som styr ditt arbete. För att känna dig trygg i dina arbetsuppgifter och möta våra brukares behov kommer du få en grundlig introduktion innan du börjar jobba.

  Läs mer
 • 2019-01-22
  Tim- och sommarvikarier för arbete på Solhöjden
  Vi söker tim- och sommarvikarier för arbete på Solhöjden
  Läs mer
 • 2019-01-17
  Sommarjobba inom Hemtjänsten ochHedens By korttidsboenden
  Hemtjänsten och Hedens by korttidsboenden behöver dig som vill arbeta som sommar- eller timvikarie.

  Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med människor, har ett gott bemötande och en positiv inställning.

  Vi behöver dig som kan jobba dag och kväll eller natten. Du har möjlighet att påverka hur mycket du vill arbeta.

  Läs mer
 • 2019-01-15
  Sjuksköterska, sommarvikariat
  Nu är vi snart där igen, vid vår allra bästa tid på året! Sommar i skärgården! Hemsjukvården, Socialförvaltningen söker Dig sjuksköterska som vill arbeta på våra underbara öar just då! Vi kan eventuellt hjälpa till att förmedla kontakt gällande boende, om så önskas.

  Som sjuksköterska kommer du att arbeta med personer som är inskrivna i vår hemsjukvård och som bor i ordinärt boende på någon av våra 10 öar eller på något av våra särskilda boenden. I arbetsuppgifterna ingår även rådgivning, handledning av personal samt anhörigkontakter. Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt. Viss kvälls- och helgtjänstgöring ingår. Vid nattjänstgöring är uppdraget begränsat till öar med broförbindelse, Fotö, Hönö, Öckerö och Hälsö.

  Läs mer

Kontakt

Verksamhetschef Styr och stöd
Anna D-Brocker

Besöksadress: Sockenvägen 13, Öckerö
Postadress: Öckerö kommun, 475 80 Öckerö
Telefon: 031-97 62 00, fax: 031-96 91 87

Kommunhusets öppettider
Måndag: 08:00 - 18:00
Tisd - Torsd: 08:00 - 16:30
Fredag: 08:00 - 14:30

Logga in webbredaktör
För anställda och förtroendevalda
Om webbplatsen

E-post: kommun@ockero.se
Org.nr: 212000-1280
Bankgiro: 5294-9609

Kontakt

Kontakta oss
Jag förstår att Öckerö kommun är en myndighet och att det innebär att det jag skriver blir en allmän handling. Tänk på att inte skriva känsliga uppgifter.

Kontakta oss
Jag förstår att Öckerö kommun är en myndighet och att det innebär att det jag skriver blir en allmän handling.

Besöksadress: Sockenvägen 13, Öckerö
Postadress: Öckerö kommun, 475 80 Öckerö
Telefon: 031-97 62 00, fax: 031-96 91 87

Kommunhusets öppettider
Måndag: 08:00 - 18:00
Tisd - Torsd: 08:00 - 16:30
Fredag: 08:00 - 14:30

Logga in webbredaktör
För anställda
Om webbplatsen

E-post: kommun@ockero.se
Org.nr: 212000-1280
Bankgiro: 5294-9609

Kontakt