Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Barn och utbildning

(2) Förskola.jpg

Förskola och barnomsorg

Det finns både kommunala och fristående förskolor. Du kan önska vilken förskola ditt barn ska gå i.

Grundskola2.jpg

Grundskola

Det finns både kommunala och fristående grundskolor. Du kan önska vilken grundskola ditt barn ska gå i.

(3) gymnasiet.jpg

Gymnasium

Här hittar du information om ansökan och antagning till gymnasiet, oavsett om du söker till en skola i eller utanför kommunen.

(2) särskola.jpg

Grund- och gymnasiesärskola

Särskolan finns till för elever som inte kan nå skolans kunskapskrav på grund av en utvecklingsstörning. Särvux är utbildning för vuxna.

(3) Vuxenutbildning.jpg

Vuxenutbildning

På kommunal vuxenutbildning (Komvux) kan du läsa in grundskolan och gymnasiet samt komplettera dina betyg för att söka till universitet eller högskola.

kulturskolan.PNG

Kulturskola

Här hittar du information om Kulturskolan. Kulturskolan är en del i Öckerö kommuns skolverksamhet och är ett estetiskt...

Relaterade nyheter

  • 2019-08-17

    Välkomna alla nya och gamla elever till ett nytt läsår! På torsdag den 22 augusti är det dags för skolstart. Våra skolor har lite olika tider då skolan börjar. Här kan du se tiderna för respektive skola.
  • 2019-06-26
    Under våren har det varit flera inbrott med skadegörelse på Hedens skola. Bland annat har en pulversläckare använts vilket inneburit en så pass stor skadegörelse att verksamheten har behövt saneras.
  • 2019-05-08

    Fredag den 3:e maj tecknade kommunen ett 25-årigt hyresavtal om ny skola på Björkö. Det är NCC som förvärvat tomten av Öckerö Fastigheter AB och ska bygga ny skola i anslutning till den befintliga.