1. Viktigt meddelande Om coronaviruset och covid-19

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Begränsad framkomlighet på Hönövägen i 3 veckor från måndag 18 maj

Måndag 18 maj påbörjas ett bergsförstärkningsarbete på Hönövägen. Arbetet innebär rensning av berg och borrning för bergsbultar på både västra och östra sidan vägen. Arbetet kan komma att pågå i upp till 3 veckor.

Ett körfält i taget kommer att vara avstängt, och framkomligheten kommer att regleras genom trafikljus. Begränsad framkomlighet råder och vi hänvisar till Ekelundsvägen/Sörgårdsvägen som alternativ väg. Var ute i god tid och håll hastigheterna nere förbi arbetsområdet.

Vi vill också uppmärksamma er på framkomligheten för vår deltidsbrandkår. Vid utryckning tar de sig i civila bilar till brandstationen på Lammholmen, Öckerö. Inkommer ett larm kommer trafiksignalerna att anpassas för brandkårens framkomlighet. Det innebär att det under en längre period kan vara rött/grönt från ett och samma håll. Tack för ert överseende.