1. Viktigt meddelande Om coronaviruset och covid-19

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Föräldrar Emellan - Lågaffektivt bemötande

Hur kan ett lågaffektivt förhållningssätt hjälpa dig som anhörig att hantera vardagen därhemma? Hur påverkar neuropsykiatriska diagnoser våra barns skolgång? Hur kan man handskas med sina känslor och glädjas?

Annelie Karlsson är specialpedagog och har lång erfarenhet av särskilt stöd. Hennes kunskapsområden är bland annat neuropsykiatriska och psykiska funktionsnedsättningar, samt intellektuell funktionsnedsättning. Annelie har gett ut flera böcker om bland annat autism och ADHD, specialpedagogik och lågaffektivt bemötande. Hon håller i utbildningar och handledningar och är även en uppskattad föreläsare.

Annelie kommer till Öckerö kommun för att föreläsa om lågaffektivt förhållningssätt och hur det kan hjälpa dig som förälder att bemöta ditt barn på ett bättre sätt. Hon ger dig råd om hur du kan hantera personer i närheten som inte beter sig som du önskar eller som ständigt ska ge tips och kommentarer. Du får hjälpmedel och tankesätt som kan hjälpa till i vardagen.

Välkomna på föreläsning! Som vanligt är det helt kostnadsfritt och vi bjuder på frukt i pausen.

Anmäl er till föreläsningen här


Annelie Karlsson

Eventinformation

Datum: 21 november 2019

Tid: 18.30 - 20.30

Adress: Navet, Öckerö bibliotek

Publicerad den: 2019-11-04 10.43