Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Föreläsning - Föräldrar emellan

Hur kan man prata med sina barn och andra ungdomar om narkotika?

Det finns allt mer narkotika i Sverige idag. I USA och Kanada legaliseras cannabis, samtidigt normaliseras användning av droger i populärkulturen och på internet. Hur går snacket hos ungdomarna? Hur kan man som vuxen bemöta ungdomar och prata om cannabis på ett bra sätt? Erik Leijonmarck, generalsekreterare för stadsnätverket European Cities Against Drugs, har utbildat tusentals föräldrar och andra vuxna om narkotika. I april debuterar han med Droghandboken: Guide för föräldrar och andra nyfikna. Är du förälder, arbetar med ungdomar eller på andra sätt kommer i kontakt med unga är denna föreläsning extra viktig för dig. Varmt välkommen!

Eventinformation

Datum: 13 mars 2019

Tid: 18.30 - 21.00

Adress: Öckerösalen kommunhuset

Publicerad den: 2019-08-28 09.19