Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Föräldrar Emellan - Att sätta gränser

Det är kärlek till barn att ge dem uppmärksamhet och stöd men också att visa att vi bryr oss genom att våga säga ifrån och sätta gränser. Hur ska jag som förälder eller annan viktig vuxen göra på bästa sätt i gränssättning och hur skapar vi en grund för att våra barn får en framtida god självkänsla och social kompetens?

Bengt Grandelius, författare, leg psykolog och familjeterapeut, kommer till Öckerö den 5 mars. Under föreläsningen berättar han om att sätta gränser och om den livsviktiga anknytningen och nödvändiga självständigheten. Föreläsningen riktar sig till föräldrar med barn 0-18 år och andra engagerade. Välkommen!

Föranmäl dig här: www.ockero.se/anmälanfelänk till annan webbplats

Samtliga Föräldrar Emellan & andra vuxna är kostnadsfria. Vi bjuder på frukt i pausen. För mer information, kontakta Linn Wass, 031- 97 63 75

Eventinformation

Datum: 05 mars 2020

Tid: 18.30 - 20.30

Adress: Ängholmen, Navet (Öckerö bibliotek)

Publicerad den: 2020-01-31 08.27