Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Shinrin Yoku – öppna dörren till ett liv i harmoni genom ökad samhörighet med naturen

Laurence är mikrobiolog och natur- och skogsterapiguide. Natur- och skogsterapiguidning baseras på en japansk metod som heter Shinrin Yoku. Under kvällen får du lära dig om naturens underbara kraft och hur en vistelse i skogen kan ha positiva effekter på din hälsa och ditt välbefinnande. Föreläsningen ger dig baskunskap om forskningsresultat som Shinrin Yoku och Natur- & skogsterapi baseras på.

Tillsammans går vi igenom det som händer vid ett skogsbad. Kvittrande fåglar, mjuk mossa, vind i löv, skogens färger....du får möjlighet att utforska hur du själv reagerar när du öppnar dina sinnen mot naturen. Kanske kommer du att upptäcka något nytt?

En kväll för att lära och uppleva med naturen. Välkommen att anmäla dig!

Föranmälan krävs (max 30 personer). Anmäl dig med namn och epost till linn.wass@ockero.se.

Vi hoppas att föreläsningen går att livesända på www.ockero.se/youtubelänk till annan webbplats. Mer information kommer.

Livet i förändring - sorg, tröst och läkning

Evenemanget är en del av temat "Livet i förändring - sorg, tröst och läkning" som Öckerö kommun tillsammans med andra aktörer lyfter i evenemang under oktober och november. Se fler evenemang och läs mer på ockero.se/livet

Öckerö kommuns evenemang är anpassade för att minska risken för smittspridning. Tänk på att hålla avstånd. Om du har symptom ber vi dig att inte delta i evenemang på plats. Vi arbetar för att det ska gå att delta i vissa evenemang digitalt.

Eventinformation

Datum: 21 oktober 2020

Tid: 18.30 - 20.30

Adress: Ängholmen, Navet (Öckerö bibliotek)

Hitta hit

Senast uppdaterad: 2020-09-10 11.06

Publicerad: 2020-09-09 14.22