Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Utställning: Återbruk av textilier skapade av daglig verksamhet

Miniutställning med exempel från daglig verksamhets arbete med hållbar textilkonsumtion och begagnade klädesplagg.

Utställningen följer bibliotekets öppettider.

FAC/T Movement

Öckerö kommun arrangerar detta evenemang som en del av projektet F/ACT Movement. F/ACT Movement är ett nationellt projekt från Göteborgsregionen (GR) och Science Park Borås som som handlar om att främja en mer hållbar produktion och konsumtion av mode och textil. F/ACT Movement inspirerar konsumenter till att göra mer hållbara modeval, hjälper företag att bygga cirkulära affärsmodeller och arrangerar evenemang tillsammans med kommuner.

Läs mer på www.factmovement.selänk till annan webbplats och kolla in Instagram för inspiration kring hållbart mode: @fact.movement

Öckerö kommuns evenemang följer rådande rekommendationer kring coronaviruset. Alla evenemang är anpassade för att minska risken för smittspridning. Tänk på att hålla avstånd. Om du har symptom ber vi dig att inte delta. Läs mer om kommunens arbete med coronaviruset och sjukdomen covid-19 på ockero.se/virus.

Eventinformation

Datum: 06 oktober 2020 - 08 januari 2021

Tid: 10.00 - 16.00

Adress: Öckerö bibliotek, Navet

Hitta hit

Senast uppdaterad: 2020-11-06 14.58

Publicerad: 2020-09-23 10.36