Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Digitalt författarbesök på Öckerö bibliotek: Johanna Bäckström Lerneby

Den prisbelönta journalisten och författaren bakom Familjen - en av fjolårets mest uppmärksammade böcker - besöker biblioteket.

Johanna Bäckström Lerneby har en lång historia av djuplodande och prisbelönta reportage bakom sig och har synts i såväl Aftonbladet som Uppdrag granskning och Filter. I hennes senast bok Familjen får vi stifta bekantskap med en mäktig familj i Angered som hon följt i över ett decennium.

Vissa kallar dem maffia, själva kallar de sig problemlösare. Boken belyser den våldsamma krocken mellan denna familj och det svenska samhället och var en av förra årets mest lästa och uppmärksammade böcker.

På grund av omständigheterna kommer vi inte att ha någon publik på plats, men författarbesöket kommer att sändas live på www.ockero.se/youtubelänk till annan webbplats. Det kommer även att finnas möjlighet att ställa frågor till författaren under sändningens gång.   

Tisdag 13 april, kl.19.00, ingen föranmälan krävs för att titta.

Eventinformation

Datum: 13 april 2021

Tid: 19.00 - 20.00

Adress: www.ockero.se/youtube

Hitta hit

Senast uppdaterad: 2021-03-23 13.49

Publicerad: 2021-03-23 13.49