Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Följ med till aktivitetsslingan på Björkö!

Ta med dina stavar och testa på aktivitetsslingan på Björkö.

Det blir en utflykt med fokus på fysisk aktivitet.

Var: Vid utomhusgymmet på Björkö med start vid Kaveldunsvägen.

Vem: Vuxna.

Kostnad: Ingen kostnad.

Om evenemanget

En del av projektet kring rörelseträning utomhus som är anpassad för dig. Träningen är lätt ansträngande och passar dig som har en nedsatt kondition. På våra tillfällen har du möjlighet att anpassa träningen till dina förutsättningar. Du får extra mycket guidning och tid att hitta rätt i varje övning. Vi fokuserar på balans, smidighet och funktion.

Vi har träningspassen utomhus. Under träningen håller vi avstånd och delar inte redskap för att minska risken för smittspridning. Det kommer finnas handsprit på plats. Vi följer råd och rekommendationer från ansvariga myndigheter och anpassar verksamheten vid behov.

Till information om rörelseträning

Eventinformation

Datum: 24 juni 2021

Tid: 10.00 - 11.00

Adress: Vid utomhusgymmet på Björkö med start vid Kaveldunsvägen.

Senast uppdaterad: 2021-04-15 19.24

Publicerad: 2021-04-15 19.21