Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Testa på casting!

Castingförbundet kommer till oss i Öckerö kommun och lär oss allt om precisions- och längdkast. Ta med ditt kastpö och testa du med! Det finns ett begränsat antal kastspön att låna.

Upplev känslan av det perfekta kastet! Det är castingsportens erbjudande till alla personer som älskar att kasta med spö. I maj kommer aktiva idrottare inom castingsporten till Prästängen och låter oss uppleva känslan av det perfekta kastet. De lär ut grunderna och utmanar olika aktivitetsbanor. Det blir verkligen ett tillfälle för dig som vill lära dig lite mer, bli lite bättre på att kasta eller bli bäst i världen.

Var: Prästängen, Öckerö

Vem: Vuxna 10-11.30, Barn & ungdomar 9-20 år 14.30-16

Kostnad: Ingen kostnad

Om evenemanget

En del av projektet kring rörelseträning utomhus som är anpassad för dig. Träningen är lätt ansträngande och passar dig som har en nedsatt kondition. På våra tillfällen har du möjlighet att anpassa träningen till dina förutsättningar. Du får extra mycket guidning och tid att hitta rätt i varje övning. Vi fokuserar på balans, smidighet och funktion.

Vi har träningspassen utomhus. Under träningen håller vi avstånd och delar inte redskap för att minska risken för smittspridning. Det kommer finnas handsprit på plats. Vi följer råd och rekommendationer från ansvariga myndigheter och anpassar verksamheten vid behov.

Till information om rörelseträning

Eventinformation

Datum: 20 maj 2021

Tid: 00.00 - 00.00

Adress: Prästängen, Öckerö

Senast uppdaterad: 2021-04-29 14.23

Publicerad: 2021-04-15 19.17