OBS! Endast online: Digitalidag på Öckerö bibliotek - Bli säker på nätet!

På grund av ändrade omständigheter så kommer detta program endast vara tillgängligt att streama hemifrån.

Bedragarna på internet är många, men med rätt kunskap kan du undvika att bli lurad. Som en del av den nationella temadagen ”Digitalidag” har du möjlighet att se en serie videoföreläsningar där representanter från Polisen, BankID, Internetstiftelsen och Svensk Handel går igenom vad som kan vara bra att känna till för att bli en säkrare internetanvändare.

Använd denna länk, för att komma igång och titta direkt: Bli säker på nätet! Länk till annan webbplats.
Programmet sänds live, men ligger sedan kvar på nätet ifall du vill titta vid ett senare tillfälle.

Om Digitalidag

Digitalidag är en årlig och nationell temadag om digitaliseringens möjligheter och utmaningar. Initiativtagare är; Forum för Omställning, (FfO), Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademin (IVA), Landsorganisationen i Sverige LO, Myndigheten för digital förvaltning (DIGG), Sveriges kommuner och regioner (SKR) och Statens Servicecenter. Under Digitalidag den 15 oktober medverkar 250 aktörer som tillsammans arrangerar 1270 aktiviteter på över 200 orter runt om i Sverige, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Läs mer och se hela utbudet av aktiviteter på: https://digitalidag.org/ Länk till annan webbplats.

 

Logotyp för temadagen Digitalidag

Eventinformation

Datum: 15 oktober 2021

Tid: 09.00 - 11.00

Adress: Online

Hitta hit

Senast uppdaterad:

Publicerad: