Konstnärssamtal: När tråden brister

Ett samtal mellan Åsa Mårtensson, frilanskurator, och Mija Renström, utställningens konstnär, om textiliernas berättelse.

Utställningen “När tråden brister” går mot sitt slut. Det har varit en fantastiskt tid med många fina möten och samtal i utställningen. Lördag den 27 september kl. 12.00 samtalar Åsa Mårtensson, frilanskurator, och Mija Renström Länk till annan webbplats., utställningens konstnär, i utställningen. Åsa Mårtensson arbetar idag som frilans inom konstområdet efter ha arbetat på Statens Konstråd, Stockholms Kulturhus, Haninge konsthall och Gävle Konstcentrum.

Samtalet kommer handla om textiliernas berättelse, vävens språk, som är tyst text om kvinnors liv och arbete.

Varmt välkomna!

Öppettiderna för utställningen är måndag - torsdag 10.00-19.00, fredag 10.00-16.00 och lördag 10.00-14.00

Utställningen är en del i GIBCA Extended 2021 Länk till annan webbplats. som samlar det lokala och regionala konstlivet i Västra Götaland med syfte att fördjupa och ge nya perspektiv på tematiken i Göteborgs Internationella Konstbiennal (GIBCA)

Eventinformation

Datum: 27 november 2021

Tid: 12.00 - 13.00

Adress: Utställningshallen, Navet

Hitta hit

Senast uppdaterad:

Publicerad: