Utställning: Håkan Jutblad - Incidenter och Händelser

Bilder och objekt, inspirerade av Hönös natur och konstnärens egna idévärldar. Utställningen pågår fram till den 11 maj och vid ett flertal tidfällen kommer konstnären själv att vara på plats.

Håkan Jutblad är inredningsarkitekt, formgivare och konstnär bosatt på Hönö.

I utställningen Incidenter och Händelser visas bilder och objekt under olika teman. Ofta med inspiration från Hönös natur, men i huvudsak är det egna idévärldar som ligger till grund för bildskapandet.

Håkans skapande utgår ofta från en övergripande idé med viss humor i botten, som sedan utvecklas till ett koncept. Tyngdpunkten den här gången ligger på ”Incidents” - en bildserie med kompletterande objekt, vars övergripande idé kan ses som en illustration av att inget längre är heligt.

Vidare kan man i utställningen se både nya teman och utvecklingar av tidigare projekt, såsom hans Gudinnebilder och möbelprototyper - som också är en del av hans konstnärliga skapande.

Följande tider kommer Håkan Jutblad att vara på plats:

onsdag 30/3 kl. 17-19

lördag 2/4 kl. 12-14

ons 20/4 kl. 17-18

lördag 7/5 kl. 12-14

Mer information och bilder hittar du på facebook: Håkan Jutblad Art Gallery Länk till annan webbplats. och Instagram: Jutblad Art Gallery Länk till annan webbplats.

Eventinformation

Datum: 26 mars 2022 - 11 maj 2022

Tid: 11.00 - 14.00

Adress: Utställningshallen i Öckerö bibliotek, Navet

Hitta hit

Senast uppdaterad:

Publicerad: