Öppet hus - Ukraina

Är du från Ukraina och boende i Öckerö kommun? Välkommen till öppet hus nu på fredag kl 10.00-11.00 på Navet (Familjecentralens lokaler på Sockenvägen 4, Öckerö). Då får du information från flera av kommunens verksamheter och möjlighet att knyta kontakter och ställa frågor.

Fredag den 22 april mellan 10-11 välkomnar vi ukrainska flyktingar till information om kommunens verksamheter. Representanter från öppna förskolan, förskolan, grundskolan, socialkontoret, etableringsenheten, arbetsmarknadsenheten samt bibliotek, föreningssamordnare och fritidsgården kommer att finnas på plats tillsammans med tolk.

Plats:

Navet, Sockenvägen 4, Öckerö

Tid:

Fredagar jämna veckor kl. 10.00-11.00

För vem:

Ukrainska flyktingar boende i Öckerö kommun


Eventinformation

Datum: 22 april 2022

Tid: 10.00 - 11.00

Adress: Navet (Familjecentralen)

Senast uppdaterad:

Publicerad: