Författarbesök på Öckerö bibliotek: Kristina Appelqvist

Vi får besök av den kända deckarförfattaren - aktuell med sin tionde
bok “Klänning för korta kvinnor”.

Med sina deckare har hon vunnit många trogna läsare och beskrivits som både en samtida Maria Lang och en svensk Agatha Christie. I hennes nya bokserie får vi följa forskaren Helena Waller och handlingen är, precis som i den förra serien, förlagd till den akademiska världen. En värld som på utsidan kan verka torr, men som i Kristina Appelqvists tappning bjuder på gott om intriger, maktkamper och ond bråd död. Om detta och mer kan ni höra henne berätta när hon besöker Öckerö bibliotek. Varmt välkomna!

Gratis inträde, begränsat antal biljetter. Boka via biblioteket@ockero.se eller på 031-97 63 48.

Foto: Thron Ullberg

Eventinformation

Datum: 15 september 2022

Tid: 19.00 - 20.00

Adress: Öckerö bibliotek, Ängholmen, Navet

Hitta hit

Senast uppdaterad:

Publicerad: