Att krama en persika - en föreläsning om att vara tonårsförälder

”Att krama en persika” är en föreläsning om föräldrarskap som anordnas av kommunen tillsammans med Nattvandring.nu.

Om föreläsningen

Hur är föräldrarollen och vilket ansvar har vi och tar vi? Tänker vi rätt och gör vi rätt? Förebygger vi som föräldrar, är vi förebilder och gör våra barn som vi säger? Hur bör vi tänka och vad bör vi göra? Prioriterar vi rätt? Har vi tid?
Frågorna är många och ofta tycker vi svaren är självklara, men är det så? Föreläsningen som hålls av Jann berör frågorna och vill väcka tankar kring föräldrarskapet och ditt sätt att se på ditt/våra barn och ungdomar.
De gör ju ofta som vi gör. Inte som vi säger.

Föreläsaren Jan Lundholm

Janne Lundholm, verksamhetschef, nattvandring.nu, har stor erfarenhet av ungdomar, natt-vandring,
vuxenengagemang, föreningsliv och inte minst föräldraskapet. En mycket omtyckt och uppskattad föreläsare som bjuder på sig själv, sina egna erfarenheter, inspirerar och kittlar våra sinnen. Han berör föräldrarollen, ansvaret, hur våra barn och ungdomar är och tänker, men också vad vi vuxna kan göra och bör göra.

Datum

Tisdag den 28 mars 18.30-20.30 i Kompetenshuset på Öckerö

Anmälan

Du anmäler dig till föreläsningen via e-tjänsten: Föräldrar emellan - Anmälan till föreläsning Länk till annan webbplats.

Eventinformation

Datum: 28 mars 2023

Tid: 18.30 - 20.30

Adress: Kompetenshuset, Öckerö

Senast uppdaterad:

Publicerad: