Workshop: Skapa ett Robloxspel

Skapa och designa ett eget Robloxspel från grunden.

Gillar du att spela Roblox? Då kanske du också är nyfiken på hur du bygger din egna bana i Roblox. Under påsklovet kan du som är mellan 10-13 år joina en workshop där du får prova att skapa egna spel i RobloxStudio tillsammans med ungdomarna från Hemkodat.

Datum: 13/4

Tid: 13.00-17.30 (inkl. 30 minuters paus)

Plats: Öckerö bibliotek, Ängholmen

Anmälan: Workshopen är kostnadsfri men platserna är begränsade, så anmäl dig redan idag!

Föranmälan till biblioteket@ockero.se eller tfn 031-97 63 48


Datorer kommer finnas att låna på plats men det går också bra att ha med sig egen dator. Om du har egen behöver du i förväg ladda ner programmet Roblox Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., det är helt kostnadsfritt.


Hemkodat är en ungdomsdriven organisation vars syfte är att väcka lusten för teknik och digitalt skapande hos barn och unga. För mer info: Hemkodat.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Eventinformation

Datum: 13 april 2023

Tid: 13.00 - 17.30

Adress: Ängholmen, Öckerö bibliotek

Hitta hit

Senast uppdaterad:

Publicerad: