Barnteater: ''Aina - en sjöluffares äventyr''

En dramatiserad musikföreställning om Aina Cederblom.

Detta är den sanna berättelsen om Aina Cederblom.

För 100 år sedan valde hon att lämna Göteborgs hamn i sin lilla motorbåt Rospiggen. Helt ensam begav sig den unga Aina ut på de stora haven. Hon var med om fantastiska äventyr och utförde stordåd ingen hade kunnat drömma om.

I musikföreställningen Aina - en sjöluffares äventyr får vår unga publik följa med in i en värld, full av spännande, farliga, osannolika och roliga situationer. Vi får åka med Aina till Europa, till Colombo på Sri Lanka, till Indien och Tibet där hon hamnade i fängelse och lyckades fly. På väg till Grönland möttes hon av gigantiska isberg. Det var där, på ishavet, som motorn gick sönder…

Ålder: Från 6 år.

Plats: Ängholmen i Navet på Öckerö bibliotek.

Längd: cirka 45 min.

Förköp: 20 kr / biljett.
Boka genom Öckerö bibliotek: biblioteket@ockero.se eller 031-97 63 48


 

Föreställningen är producerad av Possibilitas Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Ainas egna böcker och släktens berättelser om henne ligger till grund för manus och nyskapad originalmusik.

Musik, text & på scen: Lotta Sjölin Cederblom och Henrik Cederblom
Manus/Regi: Gunilla Johansson Gyllenspetz
Scenografi: Jens Langert
Ljusdesign: Tomas Heyman

Eventinformation

Datum: 14 april 2023

Tid: 14.00 - 14.45

Adress: Ängholmen, Öckerö bibliotek

Hitta hit

Senast uppdaterad:

Publicerad: