Föräldrar Emellan: Ungas digitala liv

Välkommen på en digital föreläsning i samarbete med Tjejjouren väst. Unga lever en stor del av sina liv online. De har sina vänskaps- och kärleksrelationer här, är på sociala medier, spelar på olika plattformar och mycket mer. Livet online är en naturlig del av livet och är positivt på många sätt, men det finns också baksidor.

Tjejjouren Väst har över 10 års erfarenhet av att samtala med unga, och samlar regelbundet in statistik från sin verksamhet. Tillsammans med annan aktuell statistik och forskning kommer de ge en inblick i pojkar och flickors digitala liv. Du som förälder eller annan viktig vuxen får verktyg för hur du kan samtala med unga både om det som händer online och deras mående. Välkommen med din anmälan!

Mer information

Föreläsningen genomförs digitalt via Zoom (länk vid anmälan, möjligt att delta anonymt). Anmäl dig här Länk till annan webbplats.

Tjejjouren väst Länk till annan webbplats. är en ideell förening som tillhandahåller stöd- och utbildning, bland annat nätbaserat stöd med jour via chatt, mail och mobilapp.

Har du frågor om föreläsningen, kontakta Nina Zanders, 031- 97 63 75

Ung person med smartphone.

Eventinformation

Datum: 20 april 2023

Tid: 19.00 - 20.30

Adress: Digitalt

Hitta hit

Senast uppdaterad:

Publicerad: