Rörelseträning

Under kommunens hälsovecka vill vi lyfta vår rörelseträning som anordnas varje vecka under hösten och våren. Rörelseträning är ett roligt sätt att röra på sig där man får vägledning och inspiration från vår aktivitetssamordnare Amanda.

Är du ny i en träningsform, senior, rehabiliterar dig eller gillar du att träna i ett ostressat tempo? Välkommen att delta på rörelseträning med kommunens aktivitetssamordnare. Träningen är anpassad utifrån dina förutsättningar och du får extra mycket guidning och tid att hitta rätt i varje övning. Vi fokuserar på balans, smidighet och funktion.

 

Tid: 9.30-10.45

Plats: Jungfruviken Lindblomsvägen 2 Hönö, nya utegymmet.
Vi fokuserar på balans, smidighet och funktion.

Välj smidiga kläder efter väder.

 

Kontakta aktivitetsamordnare Amanda Ottordahl: 070- 4746011

Följ Facebookgruppen: Amanda Ottordahl - rörelseträning tisdag och torsdag: https://www.facebook.com/groups/457500745874730 Länk till annan webbplats.

Eventinformation

Datum: 21 september 2023

Tid: 09.30 - 10.45

Adress: Jungfruviken Lindblomsvägen 2 Hönö, nya utegymmet

Senast uppdaterad:

Publicerad: