Filmklubben: Där kräftorna sjunger

När det är som mörkast ute är det dags för Filmklubben! Vi ser på film tillsammans, fikar och samtalar om vad vi sett efteråt.

Där kräftorna sjunger handlar om Kya, en övergiven flicka som uppfostrat sig själv i träskmarkerna i North Carolina, USA. I flera år går rykten i Barkley Cove om ”Träskflickan”, som gör att den intelligenta och rådiga Kya isoleras från resten av samhället. På väg in i vuxenlivet dras hon till två unga män från stan och upptäcker en ny och spännande värld. Men när en av männen hittas död blir hon genast utpekad som huvudmisstänkt. Ju mer man får reda på om fallet, desto oklarare blir det vad som egentligen hände – och de många hemligheter som gömts i träsket hotas att avslöjas. Filmen är baserad på den bästsäljande boken med samma namn.

Onsdagen den 22 november klockan 18.00 i Ängholmen, Navet. På plats: Kultursamordnare Lotta M Nyberg. Medlemskap krävs. Medlemsskap innefattar vinterhalvårets sex filmer och fika, kostar 100:- och köps på Öckerö bibliotek. Filmvisningen arrangeras av Öckerö kommun.

Välkomna!

Eventinformation

Datum: 22 november 2023

Tid: 18.00 - 22.00

Adress: Ängholmen, Navet

Senast uppdaterad:

Publicerad: