Informationsmöte inför höstens omgång av Senior sport school

Är du 60+ och vill vara med på ett hälsoäventyr där du får komma ut, röra på dig och knyta kontakter? Välkommen till vårt öppna informationsmöte 5 juni där du får veta vad Senior sport school är och vad det innebär att delta. Du har också förtur till anmälan av höstens kurs som startar 12 september.

Informationsmöte 5 juni

Senior Sport School är en kurs där vi kombinerar social gemenskap, kunskap och glädje med rörelse. På mötet kommer vi berätta mer om innehållet och vad som förväntas av dig som deltagare. Om du vill, kan även du få hjälp att anmäla dig. Efter träffen går det bra att anmäla sig via e-tjänst på kommunens hemsida.

Om Senior sport school

Under Senior Sport School som pågår i 12 veckor får du prova på olika fysiska aktiviteter hos våra lokala idrottsföreningar, delta i tematräffar med fokus på hälsa, kost, matlagning, och få utbildning i hjärt-och lungräddning. Vi träffas två dagar i veckan. Träffarna är förmiddagar kl.10.00-12.00, tisdagar och torsdagar.

Höstens Senior sport school startar den 12 september och avslutas den 28 november 2024. För att skolan ska bli värdefull för dig önskar vi att du kan närvara vid de flesta träffarna. Kostnad 300 kr för hela skolan. Begränsat antal platser.

Kontakt

Har du frågor om Senior sport school är du välkommen att kontakta: Lina Johansson, lina.johansson@ockero.se

Eventinformation

Datum: 05 juni 2024

Tid: 11.15 - 12.00

Adress: Öckerö kommunhus

Senast uppdaterad:

Publicerad: