Konstrundan Konstvågen

Välkomna att besöka konstnärer i deras ateljéer, hem, sjöbodar och trädgårdar

Det som en gång var en liten hantverksmässa är idag en av landets största konstvandringar. Första helgen i augusti återvänder tusentals kulturintresserade hem efter besök i Öckerö kommun med värdefulla konst- och naturupplevelser, spännande samtal och unika konstverk. Välkomna att besöka konstnärer i deras ateljéer, hem, sjöbodar och trädgårdar. Nyfikenhet och bekväma skor rekommenderas, kartor och appar hjälper dig hålla kursen.

 

Alla 100 konstnärer har öppet under Konstvågenhelgen lördag 3 augusti och söndag 4 augusti mellan klockan 11.00-17.00. De utställare som har fredagsöppet den 2 augusti har öppet mellan klockan 17.00-20.00.

Konstvågen arrangeras med stora ideella insatser men med aktivt stöd av Öckerö kommun och Västra Götalandsregionen.

Eventinformation

Datum: 02 augusti 2024 - 04 augusti 2024

Tid: 17.00 - 17.00

Adress: Öckerö kommun

Senast uppdaterad:

Publicerad: