Sommarboken: Seriemagi med Henri Gylander

Att teckna serier är enkelt och kul - det mesta som behövs är penna, papper och en gnutta fantasi! I denna workshop får man en chans att prova på serieskapandet på ett lekfullt sätt.

I denna workshop får man en chans att prova på serieskapandet på ett lekfullt sätt, i kombination med styrda övningar och fri aktivitet. En del fokus läggs på att skapa levande karaktärer som engagerar läsaren, oavsett innehållet i serien. Berättelserna improviserar vi fram ruta för ruta, vilket möjliggör att ren magi uppstår i skapandet!

Workshopen leds av Henri Gylander, professionell serietecknare och illustratör som bland annat tecknar till tidningarna LasseMajas Detektivbyrå, KP och Scout. Han är även en erfaren lärare inom grundskolan, och har hållit ett stort antal workshops runtom i landet sedan 2013.

Torsdag 8 augusti klockan 14.00-16.00.

Från 8 år och uppåt. Föranmälan till biblioteket@ockero.se

Välkomna!

Eventinformation

Datum: 08 augusti 2024

Tid: 14.00 - 16.00

Adress: Öckerö bibliotek

Senast uppdaterad:

Publicerad: