Konstvågen

Konstvågen är ett mycket uppskattat och välbesökt evenemang i Göteborgs skärgård.

Bildkollage med stor orange logga och ett flertal inspirerande småbilder.

Konstvågen

Konstrundan Konstvågen är ett samarbete mellan Öckerö kommuns Utbildnings,- kultur och fritidsförvaltning och Kulturföreningen Konstvågen. Huvudaktör är kulturföreningen Konstvågen, med stöd av Öckerö kommun och Västra Götalandsregionen. I år firar Konstvågen 20-årsjubileum.

Konstvågenhelgen

Helgen 6-7 augusti kl. 11-18 kan du besöka 110 ateljéer, trädgårdar, sjöbodar och andra lokaler där konstnärerna visar sina verk. Helgen är en folkfest med tusentals personer som letar sig fram på öarna mellan ateljéer, fikar och njuter av konsten. Många kommer hem med en tavla, ett fotografi eller en skulptur.

All info till deltagare och mycket info också till besökare finns på www.kulturforeningenkonstvagen.se Länk till annan webbplats.

Konstvågen på Facebook Länk till annan webbplats.
Konstvågen på Instagram: #Konstvagen2022 Länk till annan webbplats. 

Samlingsutställningen

Samlingsutställningen i Utställningshallen, Öckerö bibliotek, Navet, pågår mellan 11/6 – 7/8 2022. Utställningens öppettider följer Öckerö biblioteks Länk till annan webbplats.. I samband med invigningen av utställningen kommer Conny Brännberg, ordförande i Västra Götalandsregionens kulturnämnd, att invigningstala.

Hitta hit

Senast uppdaterad:

Publicerad: