Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vi söker timvikarier

Vill du vara med och göra en viktig insats för samhället och våra invånare? Vi behöver dig!

När vi nu tillsammans försöker bekämpa coronaviruset gör det att fler är hemma från arbetet än vanligt och vi har brist på personal i våra verksamheter. Öckerö kommun söker därför dig som vill göra nytta med kort varsel. Vi behöver extrapersonal i flera av våra verksamheter så visa gärna ditt intresse att bidra inom ett eller flera av följande verksamheter:

  • Hemtjänst och äldreboende
  • Hemsjukvård
  • Boenden för personer med funktionsnedsättning och personlig assistans
  • Kost och lokalvård

Dina arbetsuppgifter

Vi behöver dig som med kort varsel kan hoppa in och hjälpa till där det är störst behov. Arbetsuppgifterna handlar främst om att stödja de ordinarie medarbetarna med de arbetsuppgifter som är nödvändiga för att få verksamheterna att fungera så normalt som möjligt. Arbetsuppgifter anpassas efter din kompetens och tidigare erfarenhet. Vid anställning erbjuds du timlön i enlighet med kollektivavtal.

Om dig

All erfarenhet, kompetens och utbildning är naturligtvis meriterande men i dagsläget inget krav. Alla kan vi hjälpa till med något. Viktigast är att du är engagerad och vill göra skillnad, är initiativtagande och har ett genuint intresse för människor samt ett gott bemötande. Du är även flexibel då arbetsuppgifter och arbetsplatser kan variera snabbt under rådande situation.

Du kommer erhålla nödvändig kunskap för att klara det uppdrag som du ställs inför samt ha tillgång till stöd och hjälp av erfaren personal


Arbetstid/varaktighet: Timanställning

Tillträdesdag: Snarast

Sista ansökningsdag: Rekrytering och urval sker löpande

Läs mer och anmäl ditt intresse här: https://minasidor.ockero.se/kompetenslänk till annan webbplats

Senast uppdaterad: 2020-04-08 16.36

Publicerad: 2020-04-08 16.36