Meny
Sök
Här är du:  

Sommarjobba i Öckerö kommun

På denna sida hittar du de sommarjobb som finns att söka hos Öckerö kommun inför 2018. Vi fyller på med annonser allt eftersom. Återkom gärna till sidan och se ifall det finns några nya intressanta sommarjobb att söka.

Sommarjobben är för alla som är 18 år eller äldre och är dels en möjlighet att prova på jobben och dels en väg till fortsatt arbete. För många av sommarjobben behövs ingen formell utbildning, utan man får en introduktion för att lära sig jobbet. 

Är du mellan 16-17 år kan du ansöka om feriearbete.

Arbeta som sommarvikarie i Öckerö kommun

 

Så här söker du

Nedan kan du läsa mer om våra olika verksamheter som söker sommarvikarie och vad arbetet innebär.

Du söker jobb via länk under respektive område.

Individ- och familjeomsorg

 

Gruppboende funktionshinder/Daglig verksamhet

Som sommarvikarie inom gruppboende är du ett stöd åt barn och vuxna med funktionsnedsättning. Ditt stöd utgår från brukarens behov och individuella plan och kan till exempel handla om allt från pedagogiskt stöd i den dagliga livsföringen till städning, matlagning, hygien och fritidsaktiviteter. Du jobbar dag, kväll och helg. På en av enheterna ingår sovande jour på natten.

Som sommarvikarie inom daglig verksamhet är du ett stöd åt vuxna med en funktionsnedsättning som gör det svårt att få ett arbete. Den dagliga verksamheten kan innehålla arbetsrelaterad sysselsättning, träning av färdigheter eller andra aktiviteter, och planeras tillsammans med deltagaren utifrån var och ens förutsättningar och behov. Den kan vara förlagd i vår egen verksamhet eller på någon annan arbetsplats.

 Ansök här

Personlig assistans

Som sommarvikarie inom personlig assistans arbetar du hemma hos brukare med omfattande funktionsnedsättning. Du stödjer brukaren i dennes vardag med grundläggande behov som att tvätta och klä på sig, äta och kommunicera, samt arbetsuppgifter som städning, matlagning, hygien, utflykter utanför hemmet och andra aktiviteter. Arbetet är individanpassat och du arbetar dag, kväll, natt och helg.

Ansök här

Boendestöd

Som sommarvikarie inom boendestöd arbetar du både som ett motiverande stöd och praktisk hjälp med att sköta hemmet för personer med långvarig psykisk, intellektuell eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning och som bor i eget boende. Boendestödet är en hjälp att motverka isolering och ett stöd i dagliga aktiviteter.

Ansök här

Äldreomsorg

 

Vikarierande Sjuksköterska

Hemsjukvården, Socialförvaltningen söker Dig sjuksköterska som vill arbeta på våra underbara öar under dess bästa tid på året! Vi kan eventuellt hjälpa till med boende om så önskas.

Som sjuksköterska kommer du att arbeta med personer som är inskrivna i vår hemsjukvård och som bor i ordinärt boende på någon av våra 10 öar eller på något av våra särskilda boenden. I arbetsuppgifterna ingår även rådgivning, handledning av personal samt anhörigkontakter. Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt. Viss kvälls- och helgtjänstgöring ingår.            

Ansök härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Solhöjdens äldreboende

Som sommarvikarie arbetar du på ett äldreboende utifrån brukarens individuella behov av stöd och hjälp. Det kan till exempel vara personlig omvårdnad, städning eller andra aktiviteter ihop med brukaren. Du arbetar även som vård- och omsorgspersonal utifrån av sjuksköterska delegerade insatser. Du kan arbeta dag, kväll eller natt. Du arbetar veckans alla dagar inklusive helg.

Ansök här

Bergmans gruppboende

Som sommarvikarie arbetar du på ett gruppboende för äldre personer med demens, utifrån brukarens individuella behov av stöd och hjälp. Det kan till exempel vara personlig omvårdnad, städning, eller andra aktiviteter ihop med brukaren. Du arbetar även som vård- och omsorgspersonal utifrån av sjuksköterska delegerade insatser. Du kan arbeta dag, kväll eller natt. Du arbetar veckans alla dagar inklusive helg.

Ansök här

Hemtjänst

Som sommarvikarie arbetar du i brukarens enskilda hem utifrån brukarens individuella behov av stöd och hjälp. Det kan till exempel vara personlig omvårdnad, städning eller andra aktiviteter ihop med brukaren. Du arbetar även som vård- och omsorgspersonal utifrån av sjuksköterska delegerade insatser. Du kan arbeta dag, kväll eller natt. Du arbetar veckans alla dagar inklusive helg.

Ansök här

Kretsloppsenheten

 

Vikarierande renhållningsarbetare

Kretsloppsenheten söker timvikarier v. 24 – 34.

Kretsloppsenheten behöver personal både till återvinningscentralen och till hämtning av kärl vid hushåll och verksamheter. Du behöver ha C- kort. Arbetet är förlagt vardagar mellan 06.00 och 15.00. Det är bra om du har vana att köra lastväxlare.

Krav: C-kort med YKB behörighet

Ansök här

Kontakt

Öckerö kommun
Tel: 031-97 62 00
E-post: kommun@ockero.se

Besöksadress:
Sockenvägen 13
Öckerö

Postadress:
Öckerö kommun
475 80 Öckerö

Besöksadress: Sockenvägen 13, Öckerö
Postadress: Öckerö kommun, 475 80 Öckerö
Telefon: 031-97 62 00, fax: 031-96 91 87

Kommunhusets öppettider
Måndag: 08:00 - 18:00
Tisd - Torsd: 08:00 - 16:30
Fredag: 08:00 - 14:30

Logga in webbredaktör
För anställda och förtroendevalda
Om webbplatsen

E-post: kommun@ockero.se
Org.nr: 212000-1280
Bankgiro: 5294-9609

Kontakt

Kontakta oss
Jag förstår att Öckerö kommun är en myndighet och att det innebär att det jag skriver blir en allmän handling. Tänk på att inte skriva känsliga uppgifter.

Kontakta oss
Jag förstår att Öckerö kommun är en myndighet och att det innebär att det jag skriver blir en allmän handling.

Besöksadress: Sockenvägen 13, Öckerö
Postadress: Öckerö kommun, 475 80 Öckerö
Telefon: 031-97 62 00, fax: 031-96 91 87

Kommunhusets öppettider
Måndag: 08:00 - 18:00
Tisd - Torsd: 08:00 - 16:30
Fredag: 08:00 - 14:30

Logga in webbredaktör
För anställda
Om webbplatsen

E-post: kommun@ockero.se
Org.nr: 212000-1280
Bankgiro: 5294-9609

Kontakt