Invigning av familjecentralen i Navet

Tisdagen den 26 februari invigdes Öckerö kommuns familjecentral. Huset Navet inrymmer förutom familjecentral även bibliotek, utställningshall, och föreläsningssal. Namnet Navet kom till genom en namntävling och är nu samlingsnamn för hela huset.

Jan Utbult

Kommunalråd Jan Utbult höll ett invigningstal och tackade alla inblandade i arbetet samt önskade lycka till med den framtida verksamheten. Jan avslutade talet med att knyta samman två band som en symbol för det samarbete som familjecentralen står för. Tillsammans med Öckerö Kommun samverkar Öckerö Närhälsan, Hönö Vårdcentral och Barnmorskegruppen i familjecentralen.

Under invigningen serverades soppa från Klåva Fisk och det spelades musik av kulturskolans personal och elever. Efter invigningen var det öppet hus för barn och föräldrar som även det var välbesökt.

Här kan du kan läsa mer information om familjecentralens verksamhet.

Följ gärna Familjecentralen Navet Öckerölänk till annan webbplats på Facebook

Sopplunch