Är du pappa och har ett barn som är 0-6 år?

Nu startar familjecentralen en grupp för dig som är pappa och har ett barn som är mellan 0 till 6 år. Gruppen startar den 25 oktober och pågår mellan klockan 10.30-12. Vi har pratat med Christer Jonasson, föräldrarådgivare, för att få veta lite mer.

Christer Jonasson står utanför Familjecentralen Navet.

Christer Jonasson, föräldrarådgivare, deltar vid pappagruppens träffar.

Träffarna blir ett tillfälle för pappor att träffas utan några krav. Gruppen formas utifrån deltagarnas önskemål. Första träffen är den 25 oktober mellan klockan 10.30-12. Träffarna pågår fram till lucia.

- Det är många kvinnor som deltar på vår öppna förskola men inte så många män. Därför vill vi få fler män att träffas tillsammans med sina barn. Här blir pappagruppen ett perfekt tillfälle för pappor att mötas, berättar Christer Jonasson, föräldrarådgivare i Öckerö kommun.

Christer fortsätter berätta:

- I gruppen får du möjlighet att som pappa dela med dig av din upplevelse med andra pappor. Vi vill uppmärksamma pappans roll och hur viktig den är för barnet, både nu och för framtiden. Vi hoppas många dyker upp!

Öppna förskolan – nya öppettider från och med 15 oktober

Den öppna förskolan vänder sig till dig som är förälder eller annan vuxen med barn mellan 0-6 år. Ingen anmälan behövs och verksamheten är kostnadsfri.

Öppettider

Måndag

9-12

Vuxna och barn 0-6 år

Tisdag

9-10.30

Babycafé - vuxna och barn 0-1 år

Tisdag

10.30-12

Vuxna och barn 0-6 år

Onsdag

13-16

Vuxna och barn 0-6 år

Senast uppdaterad:

Publicerad: