Uteverksamhet för öppna förskolan

Öppna förskolan öppnar sin verksamhet utomhus 4 maj och är anpassad efter rådande läge kring coronaviruset.

Blå blommor och grönt gräs

Vi kommer att ha lite olika aktiviteter på vår utegård och i vår närmiljö, på ordinarie öppettider. Ni är självklart välkomna att besöka vår lilla gård även när vi inte är på plats. Verksamheten kan förändras från dag till dag. Det är viktigt att du som önskar besöka öppna förskolans verksamhet bara kommer om du och ditt barn är helt symtomfria.

Öppettider

Måndag kl. 9-12 ( föräldrar och barn 0-6 år)

Tisdag kl. 9-12 ( föräldrar och barn 0-6 år)

Onsdag kl. 13-16 ( föräldrar och barn 0-6 år)

Öppna förskolan lägger ut aktuell information på familjecentralens Facebooksida Länk till annan webbplats. och Instagram Länk till annan webbplats..

Samlad information om coronaviruset och covid-19

ockero.se/virus hittar du samlad information om hur kommunala verksamheter påverkas av coronaviruset och covid-19. Där hittar du även länkar till uppdaterad och säkerställd information från ansvariga myndigheter

Senast uppdaterad:

Publicerad: