Informationsmöten under oktober

Vi har nu haft tre möten där en skolrådsrepresentant från varje klass har haft möjlighet att delta fysiskt och alla vårdnadshavare inbjudits till att delta digitalt. Vi vill tacka för det stora engagemanget och alla synpunkter vi fått in.

Vit text mot blå bakgrund Skola 2024.

I det sista informationsmötet som hade fokus på Hönö och Fotö avbröts dessvärre livesändningen innan mötet var slut. Vi beklagar detta. Här kan du se mötet för Hönö och Fotö i sin helhet fram till den 3 november. Länk till annan webbplats.

Frågor och svar

Vi uppdaterar sidan ockero.se/skola2024 Länk till annan webbplats. löpande med frågor och svar. Har du frågor eller synpunkter kan du skicka ett mejl till diarium.bou@ockero.se.

Höstterminen 2021

Under vecka 44 arbetar vi vidare och går igenom alla synpunkter som kommit in. Utifrån det underlag vi har arbetat fram och de synpunkter som kommit in bestämmer vi hur organisationen blir inför höstterminen 2021 och kommer informera om detta i början på november.

Senast uppdaterad:

Publicerad: