1. Viktigt meddelande Om coronaviruset och covid-19

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

eMedborgarveckan på Öckerö bibliotek: Låna e-böcker med Biblio

Med appen Biblio kan du låna både e-böcker och e-ljudböcker. Det enda du behöver är ett lånekortsnummer och en PIN-kod.

Biblio är en app som du gratis kan ladda ned från App Storelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller Google Playlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Efter att du laddat ned den väljer du Bibliotek i Väst och skriver in ditt lånekortsnummer och din PIN-kod. Sedan är det bara att sätta igång att lyssna och läsa. Du kan låna en bok i veckan och du behöver inte återlämna den när du är klar.

Kontakta biblioteket om du har frågor: biblioteket@ockero.se eller 031-97 63 48

Varje tisdag 17.00-19.00 finns det även möjlighet att träffa en bibliotekarie och få hjälp att komma igång med e-boksläsandet och andra digitala tjänster. För mer information om denna återkommande programpunkt, se Digital tisdag på Öckerö bibliotek.