Öckerö bibliotek har stängt men erbjuder viss service

Öckerö bibliotek har varit stängt sen 18 december då Folkhälsomyndigheten gick ut med att bibliotek skulle stängas för att minska risken för smittspridning. Nu har Folkhälsomyndigheten gått ut med att bibliotek inte längre omfattas av rekommendationerna. Öckerö bibliotek kommer fortsatt vara stängt för att minska risken för smittspridning men erbjuder viss service.

Böcker på hyllor inifrån ett bibliotek.

Öckerö bibliotek är fortsatt stängt för att minska risken för smittspridning men det finns möjlighet att lämna och hämta böcker och annan media utanför biblioteket. Genom den här lösningen tar verksamheten ansvar för att minska risken för smittspridning men samtidigt erbjuder viss biblioteksservice.

Du kan lämna och hämta böcker under begränsade tider.

Du ringer biblioteket på 031-97 63 48 och bokar tid med personalen.

Mer information

Följ ockero.se/ockerobibliotek och bibliotekets Facebooksida Länk till annan webbplats. för uppdaterad information.

Senast uppdaterad:

Publicerad: