Bibliotek i Väst lanserar ny bibliotekshemsida

Från och med torsdag 4 mars kommer du som besökare mötas av en ny och förbättrad bibliotekshemsida på biv.se

Den nya versionen av www.biv.se Länk till annan webbplats. samlar bibliotekets digitala tjänster på en och samma plats. Du kan därför strömma film och läsa e-böcker direkt via sidan och dessutom få lästips och inspiration via lättöverskådliga nyhetslistor och topplistor. Dessutom hittar du låneregler, öppettider och information om alla våra bibliotek inom samarbetet Bibliotek i Väst. Precis som tidigare så kan du söka, reservera och låna om dina medier via vår katalog – som nu innehåller ännu mer information om både författare och böcker.

Om du har frågor eller synpunkter på den nya sidan så får du gärna höra av dig till oss på biblioteket, antingen på telefon 031-97 63 48 eller mail biblioteket@ockero.se .

Senast uppdaterad:

Publicerad: