Cykelvänlig arbetsplats

Öckerö kommun deltar i "Cykelvänlig arbetsplats", ett projekt som finns till för att uppmuntra alla arbetsplatser i Västra Götalandsregionen som gör det lätt för medarbetarna att välja cykeln. Vill din arbetsplats vara med och på så sätt underlätta för medarbetare att cykla till och från jobbet?


Syftet med Cykelvänlig arbetsplats är att få så många som möjligt att cykla till och från jobbet genom att arbetsgivare arbetar med att bli så cykelvänliga som möjligt. Projektet är en del av en rad satsningar som Västra Götalandsregionen arbetar med för att främja cykling och hållbart resande.

Bli en cykelvänlig arbetsplats

Det är enkelt och kostnadsfritt att vara med:
1. Skapa ett konto på cykelvanligarbetsplats.se Länk till annan webbplats..
2. Börja arbeta för att uppfylla kriterier Pdf, 393.7 kB. som underlättar cykling.

Belöningen är stärkt image samt friskare och gladare medarbetare. Dessutom får ni både en skylt och ett diplom att visa upp. Varje år uppmärksammas tre arbetsplatser i kategorierna Årets cykelvänligaste arbetsplats, Årets raket och Årets nykomling.

Läs mer om Cykelvänlig arbetsplats Länk till annan webbplats. eller titta på Västra Götalandsregionens film om Cykelvänlig arbetsplats Länk till annan webbplats..

Senast uppdaterad:

Publicerad: