Trafiksäkerhet- och trygghetsvandring den 27 april på Björkö

Som en del av medborgarlöftet 2023 ska vi utföra en trafiksäkerhet- och trygghetsvandring på Björkö. Vandringens syfte är att främja en dialog med medborgare och få in synpunkter om trafiksäkerhet och trygghet i ett område.

Bild från Västergårdsvägen

Öckerö Kommun arbetar kontinuerligt med säkerhet- och trygghetsfrågor. Den 27 april samlas vi vid ICA Björkö för att tillsammans klockan 17:00 ta oss vidare till Västergårdsvägen där vandringen påbörjas för att sedan fortsätta via Bäckevägen och Hagtornsvägen tillbaka till ICA.

Genom att delta i vandringen har du möjlighet att ge oss dina synpunkter innan vi börjar med arbetet för att höja säkerhetsstandarden av vägen. Varmt välkommen att delta!

Information om vandringen

Uppsamlingsplats: Utanför ICA Björkö klockan 17:00

Vandringen pågår mellan klockan 17:00-18:30

Föranmälan behövs ej

Kontaktperson: Nikolas Ntoukolis, Gatu- och trafikingenjör

Telefonnummer: 031-97 63 36

En del av medborgarlöftet 2023

Trafiksäkerhet- och trygghetsvandringen på Björkö är en del av Medborgarlöftet, som är ett gemensamt åtagande från Hisingspolisen, Trafikverket och Öckerö kommun till dig som bor eller vistas i kommunen. Årets löfte handlar om att forsätta främja trafiksäkerheten för att öka den upplevda tryggheten. Utifrån en gemensam lägesbild arbetar vi tillsammans för ökad trygghet, minskad brottslighet och stärkt förtroende för polis och kommun.

Senast uppdaterad:

Publicerad: