Förtydligande om avstängningen av Saltasvikens betongbrygga

Uppdaterad nyhet 20 juni: Bad tillåts från del av Saltasvikens betongbrygga, länk till nyhet nedan.

Badstege från klippor vid havet. Text 450x850 pixlar.

20 juni: Bad tillåts från del av Saltasvikens betongbrygga

Vi vill förtydliga att det endast är betongbryggan som är avstängd vid Saltars badplats på grund av säkerhetsskäl. Badplatsen i övrigt kan naturligtvis användas. Men tänk på att vara försiktig i närheten av bryggan när ni är i vattnet.

Kommunen har fått frågor om start och sluttid av renoveringen. Just nu pågår en undersökning för att fastställa kostnaderna för renoveringen av betongbryggan. Då arbetet innefattar vattenverksamhet vilket kräver tillstånd från Länsstyrelsen och endast kan utföras under kallare delen av året, kan det medföra att arbetet tar längre tid än normalt. Först efter att kostnader är fastställda och tillstånd givet från Länsstyrelsen kan vi svara på när arbetet kan påbörjas.

Saltasvikens betongbrygga kommer att vara avstängd under 2023. Badplatsen i övrigt kan användas.  Men tänk på att vara försiktig i närheten av bryggan när ni är i vattnet.

Vi tackar för visad hänsyn och förståelse.

Badplatser | Öckerö (ockero.se) Länk till annan webbplats.

 

Senast uppdaterad:

Publicerad: