Nu börjar bygget av den nya bryggan på Saltas badplats

Saltas brygga 2

Arbetet med den nya bryggan på Saltas badplats är i startgroparna med byggstart vecka 21. Bryggan beräknas vara färdigställd under juni månad, redo för badgäster. Vi hoppas på bra väder då väderleken är en viktig faktor i hur snabbt arbetet blir klart. Det pågår ett underhåll av stranden i Saltasviken. Den ska röjas och rensas, så att även den blir badvänlig till sommarsäsongen. Den nya tillgänglighetsrampen kommer senare under sommaren 2024.

Toaletter på kommunens badplatser.

Nya toaletter till våra badplatser är nu upphandlade och beställda. De ska levereras i månadsskiftet juni-juli. Därefter påbörjar vi arbete med montering och färdigställande. I mellantiden kommer vi ställa ut bajamajor för att tillgodose behovet av toaletter.

 

Karta Saltas

Senast uppdaterad:

Publicerad: