Inbjudan till Föreningsvågen - en del av Hälsoveckan 2024

Vi vill bjuda in er föreningar till att medverka på Föreningsvågen 19-21 september 2024. Föreningsvågen är en del av Öckerö kommuns hälsovecka - en satsning för att främja en hälsosam vardag för alla som vistas i kommunen. Årets hälsovecka anordnas för tredje gången och är vecka 38. Aktiviteter kommer att ske för alla åldrar. Både kommunens verksamheter och näringslivet kommer att arrangera aktiviteter.

Badstege från klippor vid havet. Text 450x850 pixlar.

Vill ni vara med?

Vi hoppas att ni har möjlighet att medverka på Föreningsvågen och visa upp er verksamhet. Ni kan bjuda in till att delta i de aktiviteter ni redan gör eller anordna nya, för att nå fler medlemmar eller intresserade. Aktiviteterna kan riktas både brett till befolkningen eller mot en speciell målgrupp. Detta bestämmer ni själva i föreningen.

År 2023, Föreningsvågens första år, deltog tio idrotts- och kulturföreningar. I stort sett samtliga lockade besökare och i vissa fall innebar deltagandet i Föreningsvågen även nya medlemmar till föreningen. Vår målsättning är att öka antalet deltagande föreningar 2024.

Tillsammans kan vi främja hälsan i Öckerö kommun, hoppas ni vill vara med och bidra med inspiration, aktiviteter och gemenskap till årets Föreningsvåg - en del av Hälsoveckan!

Hälsoveckan - för en bättre folkhälsa

Olika saker påverkar vår hälsa, både att röra på sig, att äta mat som vi mår bra av, hitta återhämtning i vardagen och vara en del av ett sammanhang tillsammans med andra människor. Den här veckan vill vi sätta ljus på frågan - Vad får mig att må bra?

Nytt för i år är att vi även bjuder in företagare och näringsliv att delta i hälsoveckan.

Kontakta oss

Vi finns med och kan ge råd och stöd i planeringen för alla föreningar som vill ha aktiviteter under Föreningsvågen och vi hjälper också till att sprida information. För frågor skicka ett mail till foreningsliv@ockero.se.

Du kan även kontakta föreningssamordnaren Ivan Ottordahl 031-97 63 81

Anmälan

Anmälan till Föreningsvågen 2024 gör ni i e-tjänsten Anmälan till föreningsvågen 2024 - Öckerö kommun (ockero.se) Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad:

Publicerad:
Kontakt

Föreningsliv

E-post: foreningsliv@ockero.se

Besöksadress
Sockenvägen 4
Öckerö

Postadress
Öckerö kommun
475 80 Öckerö