Prisutdelning

Öckerö kommun utser varje år vinnare av de två priserna ”Rör inte min kompis” och ”Utmärkelse för förtjänstfull verksamhet inom kultur- och fritidsområdet”. Priserna delades ut torsdagen den 13 december i samband med kommunfullmäktiges sista sammanträde för året.

Vinnare av priset ”Rör inte min kompis” tilldelades i år AKTIV UNGDOM ÖCKERÖ med motiveringen: ”För ett fantastiskt arbete som integrerar och sammanför ungdomar i och med den nya lägerverksamheten sommaren 2018 - både för deltagare men också genom att engagera mångkulturella ungdomar som ledare. ”

Utmärkelse för förtjänstfull verksamhet inom kultur- och fritidsområdet tilldelades i år
JOAKIM ELVINSSON med motiveringen: ”Förra året fick Öckerö IF fira uppflyttning från division tre. I år är Öckerös bedrift nästan ännu större. I sista omgången lyckades nykomlingen ta andraplatsen i division två. Tränaren Joakim Elvinsson har varit aktiv i föreningen i 16 år, först som spelare och sedan som tränare för de flesta herr- och damlagen från juniorer till seniorer. Hans stora engagemang som tränare för damlaget har bidragit till deras framgångar. Joakim hedras för denna insats, som också innebär att damfotbollen blir mer uppmärksammad.”

Publicerad den: 2018-12-18 08.55