Skadegörelse och vandalisering

Under jul och nyår har skadegörelse och vandalisering förekommit vid flera tillfällen på bland annat badplatser, toaletter och i naturområden runtom i kommunen. Det har varit fortsatt skadegörelse och vandalisering på kommunala verksamheter även under kvällar och helger.

Det är kostsamt att reparera och sanera efter skadegörelserna. Händelserna på de kommunala verksamheterna är polisanmälda eller är på väg att bli polisanmälda.

Tillsammans med polisen uppmanar vi invånare att polisanmäla skadegörelser och vandalisering på egna och kommunala fastigheter.

Jungfruvikens toalett avstängd

På grund av att toaletten vid Jungfruviken råkat ut för skadegörelse stängs den tillsvidare. Vi återkommer när den öppnar igen.

Publicerad den: 2020-01-14 16.49