Råd för kommunala verksamheter för att minska smittspridningen

Med anledning av de skärpta råden i Västra Götaland som Folkhälsomyndigheten beslutade om 29 oktober har Öckerö kommun tagit fram råd för kommunala verksamheter för att minska risken för smittspridning på våra arbetsplatser. Vissa av råden kan påverka verksamheter.

Råden har tagits fram som en av de åtgärder vi som arbetsgivare gör för att vår personal ska kunna följa de allmänna skärpta råden.

I Öckerö kommun gäller följande:

  • Många av våra verksamheter är i nuläget igång som vanligt. Anpassningar för att följa råden sker hos respektive verksamhet och arbetsplats. Vid eventuella förändringar hos kommunala verksamheter hittar du information här på vår webbplats och på vår Facebook-sida Öckerö kommun Länk till annan webbplats..
  • I många av våra verksamheter behöver vi vara på plats fysiskt. Där det är möjligt sker då anpassningar för att vi ska kunna hålla oss till råden. Där möjlighet finns arbetar vi på distans.
  • Alla möten med Öckerö kommun ska i första hand hållas digitalt. Fysiska möten ska endast ske i undantagsfall. Möten som inte är nödvändiga ställs in och flyttas på om de inte kan ske digitalt. Du som har ett bokat möte med Öckerö kommun blir kontaktad om mötesformen ändras.

Skärpta allmänna råd i Västra Götaland

Just nu ökar fallen av covid-19 i Öckerö kommun och Västra Götaland. Skydda dig själv och andra genom att hålla avstånd och undvik andra personer än de du bor med. Följ de skärpta allmänna råden i Västra Götaland som gäller fram till 19 november men kan komma att förlängas, läs mer på ockero.se/virus Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad:

Publicerad: