Kommunstyrelsens presidium: Nu behöver vi stoppa spridningen av covid-19

Det är allvar nu. Utvecklingen går åt fel håll och våra gemensamma handlingar påverkar hur morgondagen ser ut. Nu måste vi verkligen hjälpas åt att stoppa smittspridningen i Öckerö kommun och vi vill ha din hjälp.

Maria Brauer (S) Kommunstyrelsens 2:e vice ordförande, Jan Utbult (KD) Kommunstyrelsens ordförande Jennie Wernäng (M) Kommunstyrelsens 1:e vice ordförande

Folkhälsomyndigheten beslutade i slutet av förra veckan att skärpa råden i Västra Götaland fram till 19 november. Det kan komma att förlängas beroende på hur vi väljer att följa de skärpta allmänna råden i Västra Götaland. För det är ett val att följa råden och det valet vill vi att vi gör tillsammans. Det är dina och våra handlingar som påverkar spridningen.

Vi förstår att det känns tufft för många med en tillbakagång till tidigare och ännu skarpare råd. Men nu måste vi vara solidariska och tänka på andra i första hand. Bara när alla hjälps åt kan vi stoppa spridningen och bespara medmänniskors lidande och fara för liv!

Under den här tiden kommer kommunstyrelsen och nämnderna att sammanträda helt digitalt. Det är viktigt att även vi i politiken tar vårt ansvar att följa kommunens råd att alla möten i första hand ska vara digitala istället för fysiska.

Vi klarade att hålla i och hålla ut under våren. Nu klarar vi det igen. Tack att du hjälper till att stoppa smittspridningen!

Jan Utbult (KD) Kommunstyrelsens ordförande

Jennie Wernäng (M) Kommunstyrelsens 1:e vice ordförande

Maria Brauer (S) Kommunstyrelsens 2:e vice ordförande

Senast uppdaterad:

Publicerad: