Fortsatta nationella restriktioner påverkar kommunala verksamheter

I Öckerö kommun följer vi regeringens uppmaning om att hålla verksamheter som inte är nödvändiga stängda fram till 7 mars. Det innebär att verksamheter som tidigare meddelats vara stängda fortsätter ha stängt.

Badstege från klippor vid havet. Text 450x850 pixlar.

Under gårdagen informerade regeringen vid en presskonferens om fortsatta nationella restriktioner och rekommendationer. Regeringen uppmanar bland annat kommuner att hålla verksamhet som allmänheten har tillträde till och som inte är nödvändig stängd fram till 7 mars. För Öckerö kommun innebär det att verksamheter som tidigare meddelats vara stängda fortsätter ha stängt.

Kommunala anläggningar och verksamheter fortsätter ha öppet för idrotts-, fritids-, och kulturaktiviteter för barn och unga födda 2002 och senare. I alla våra verksamheter och anläggningar gäller det att följa råd och rekommendationer för att minska risken för smittspridning. Håll i, håll ut och håll avstånd!

Mer information

Till samlad information om hur kommunala verksamheter påverkas

Till information hos regeringen om fortsatta nationella restriktioner Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad:

Publicerad: