Dags att söka feriejobb!

Varje år har ungdomar som bor i kommunen möjlighet att söka feriejobb inom kommunala verksamheter. 15 mars öppnas årets ansökan till feriejobb. Ansök senast den 31 mars 2021.

Feriejobb är en bra introduktion till arbetslivet och ger kommunen som arbetsgivare möjlighet att träffa framtidens medarbetare. Feriejobb är indelat i tre perioder och varje period omfattar måndag - fredag i tre veckor, totalt 90 timmar.

Vem får söka feriejobb

• Du kan söka feriejobb om du är folkbokförd i Öckerö kommun.
  • Du som är född 2004-2005 prioriteras samt de som inte haft feriejobb tidigare i kommunen.
  • Du måste ha fyllt 16 år när arbetet startar.

Att tänka på när du söker feriejobb

• Du som söker måste signera med e-legitimation. Har du ingen e-legitimation kan du besöka kommunservice i kommunhuset, så hjälper de dig med ansökan. Tänk på att du måste ha med dig giltig id-handling vid besöket.
  • Ju tidigare du söker, desto större chans att du får ditt förstaval.

Ansök om feriejobblänk till annan webbplats

Läs mer om feriejobb i Öckerö kommun.länk till annan webbplats

Senast uppdaterad: 2021-03-11 08.38

Publicerad: 2021-03-09 09.57