Förlängda restriktioner till 18 april

Under förra veckan informerade regeringen vid en presskonferens bland annat om förlängda restriktioner till följd av covid-19. Såhär påverkar det Öckerö kommun.

Badstege från klippor vid havet. Text 450x850 pixlar.

Under förra veckan informerade regeringen vid en presskonferens om förlängda restriktioner till följd av covid-19. Regeringen fortsätter att uppmana kommuner att hålla icke-nödvändig verksamhet som allmänheten har tillträde till stängda fram till 18 april. Det gäller verksamheter som inte regleras enligt begränsningsförordningen.
För Öckerö kommun innebär det att verksamheter som tidigare meddelats vara stängda fortsätter ha stängt. Kommunala anläggningar och verksamheter fortsätter vara igång för idrotts-, fritids-, och kulturaktiviteter för barn och unga födda 2002 och senare. I alla våra verksamheter och anläggningar gäller det att följa råd och rekommendationer för att minska risken för smittspridning.

Mer information

Samlad information om hur kommunala verksamheter påverkas finns på ockero.se/virus Länk till annan webbplats.

Till artikel från regeringen: Förlängda restriktioner till följd av covid-19 Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad:

Publicerad: