Öppettider under midsommar och sommar

Under midsommar och i sommar skiljer sig kommunens öppettider från ordinarie. Även kommunens hämtningsdagar för rest- och matavfall kan skilja sig åt.

En grön äng full av rosa blommor.

Öppettider under midsommar

• Kommunservice har öppet torsdag 24 juni till klockan 14.30. På midsommarafton 25 juni har kommunservice stängt.
  • Öckerö bibliotek har öppet torsdag 24 juni till klockan 16. Biblioteket är stängt på midsommarafton 25 juni.
  • Samtliga återvinningscentraler har stängt på midsommarafton 25 juni och på midsommardagen 26 juni.

Öppettider i sommar

I sommar kan kommunala verksamheter ha annorlunda öppettider och hämtningsdagar för avfall än de vanliga.

Kommunservice, vecka 27-31

Lunchstängt varje dag mellan kl. 12-13.

• Måndag-torsdag, klockan 8-16.30
  • Fredag, klockan 8-14.30

Öckerö bibliotek, vecka 25-33

Måndag, klockan 10–19
Tisdag, klockan 10–16
Onsdag, klockan 10–16
Torsdag, klockan 10-19
Fredag, klockan 10-16
För övriga biblioteks öppettider under sommaren, se ockero.se/bibliotek

Återvinningcentraler

Öckerös återvinningscentral (Kärrsvik) har öppet som vanligt.

Björkö återvinningscentral: måndagar klockan 8-10, onsdagar klockan 17-19, fredagar klockan 8-10 och lördagar klockan 9-13.

Återvinningscentraler på Hyppeln, Knippla, Rörö: onsdagar klockan 17-19 och lördagar klockan 9-12.

Du som är boende på de mindre öarna är alltid välkommen att slänga ditt avfall på Öckerös återvinningscentral.

Hämtningsdagar för rest- och matavfall

• Midsommar: Du som har ordinarie hämtning på fredagar får hämtning på torsdag. För övriga sker hämtning på ordinarie hämtningsdag under midsommarveckan.
  • Sommarabonnemang: Om du har sommarabonnemang görs sista hämtningen vecka 39.
  • Under vecka 27-32 sker hämtning av matavfall varje vecka.

Vi önskar alla en trevlig och smittsäker midsommar och sommar!

Senast uppdaterad:

Publicerad: