Påverkan på kommunala verksamheter

Nu ökar smittspridningen och antalet bekräftade fall i Öckerö kommun och Västra Götaland är högre än någonsin tidigare under pandemin. Det innebär även att fler av våra medarbetare är hemma på grund av sjukdom, vård av barn eller att någon i hushållet har covid-19.

Badstege från klippor vid havet. Text 450x850 pixlar.

Den rådande situationen påverkar även våra verksamheter. Vi arbetar aktivt för att hålla igång all viktig verksamhet för att vårt samhälle ska fungera. Alltifrån att våra yngsta invånare ska ha möjlighet att gå i förskolan och våra äldsta ska få vård och omsorg. Inom vissa verksamheter innebär det att vi behöver prioritera för att uppfylla lagkraven som finns. I alla kommunala verksamheter finns det rutiner för att minska risken för smittspridning.

ockero.se/virus och på vår Facebook-sida Länk till annan webbplats. hittar du senaste informationen om vad som gäller i våra kommunala verksamheter och hur de påverkas. Via Unikum får du som vårdnadshavare information som berör ditt barns förskola eller skola.

Vi hoppas det finns förståelse för situationen. Vi gör det vi kan för att hålla smittspridningen nere i våra verksamheter. Tack för att även du gör det du kan genom att följa råd och rekommendationer.

Tillsammans behöver vi hjälpas åt i detta läge!

Senast uppdaterad:

Publicerad: