1. Viktigt meddelande Om coronaviruset och covid-19

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

25-års jubileum för EKAM - En kväll att minnas!

På skolavslutningsdagen den 14 juni genomförde Öckerö fritidsgård den 25:e upplagan av 9:ornas avslutningsfest EKAM, En kväll att minnas.

Kl 17 samlades alla kommunens 9:or vid Öckerö bibliotek för en gemensam parad ner till Öckerö hamnplan. Längst fram i paraden gick kulturskolan och spelade svängig musik. I hamnen väntade många hundra föräldrar, släkt, vänner samt årets värdpar, Maja Hansson och Alex Karlsson, som för övrigt gjorde ett fantastiskt jobb denna kväll. Emil Edgren, DJ, spelade härlig sommarmusik medan ungdomarna gick på röda mattan och vidare på färjan som sedan tog dem till hemlig destination. I år hölls festen för första gången på Marstrands havshotell där de fick avnjuta en god trerätters middag, det hölls tal och priser delades ut. Kvällens senare del ägnades åt disco. Trötta, svettiga och lyckliga efter allt dansande tog sedan bussarna dem tillbaka till Öckerö. Det blev även i år en helt magisk kväll för alla glada och fina ungdomar som alla fick ”En Kväll att minnas”!

I höst kommer alla ungdomarna bjudas in till en återträff i Öckerö fritidsgård då det blir mingelmat, bildspel mm. De kommer också få en mängd foton som minne av kvällen.

Stort tack till alla er sponsorer - utan er ingen fest!